2019-11-19 19:30 Nemzeti Táncszínház Kisterem

NOIR

Kovács Gerzson Péter / TranzDanz

2019-11-20 10:30 Nemzeti Táncszínház Nagyterem

Mátyás, a világ királya

Magyar Nemzeti Táncegyüttes

2019-11-20 15:00 Nemzeti Táncszínház Nagyterem

Mátyás, a világ királya

Magyar Nemzeti Táncegyüttes

Adatvédelmi tájékoztató

 

1. Célok, a tájékoztató hatálya

1.1 A jelen Tájékoztató célja, hogy rögzítse a Nemzeti Táncszinház által alkalmazott adatvédelmi és -kezelési elveket, és a társaság adatvédelmi és -kezelési politikáját, amelyet a társaság, mint adatkezelő magára nézve kötelező erővel ismer el.

1.2 A jelen Tájékoztató a Szolgáltatások honlapjain a Felhasználók által megadott Személyes adatok kezelésének elveit tartalmazza.

1.3 A Tájékoztató rendelkezéseinek kialakításakor a társaság különös tekintettel vette figyelembe az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Rendeletében (Általános Adatvédelmi Rendelet vagy GDPR), az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.), a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (Ptk.), továbbá a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény (Grtv.) rendelkezéseit.

 

2. Fogalmak

2.1 Adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül a Személyes adatokon végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége, így különösen a Személyes adatok gyűjtése, rögzítése, rendszerezése, tagolása, tárolása, átalakítása, megváltoztatása, felhasználása, lekérdezése, betekintése, felhasználása, közlése, továbbítása, terjesztése vagy egyéb módon hozzáférhetővé tétele, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, korlátozása, törlése és megsemmisítése.

2.2 Személyes adat vagy adat: bármilyen adat vagy információ, amely alapján egy természetes személy Felhasználó - közvetett vagy közvetlen módon - azonosíthatóvá válik

2.3 Adatkezelő: aki az Adatkezelés céljait és eszközeit - önállóan vagy másokkal együtt - meghatározza.

2.4 Adatfeldolgozó: az a szolgáltató, aki az Adatkezelő nevében személyes adatokat kezel. A jelen Tájékoztatóban hivatkozott szolgáltatások esetében Adatfeldolgozó.

2.5 Felhasználó: az a természetes személy, aki a Szolgáltatásokra regisztrál, és ennek keretében megadja az alábbi III. pontban felsorolt adatát.

adatvedelmi_sz_ntsz.pdf

AJÁNLÓ

Igaz történet alapján

Igaz történet alapján

NTSZ - KET - Káva

Ízek, Táncok, Érzések

Ízek, Táncok, Érzések

Budapest Táncszínház

Mestermunka

Mestermunka

Molnár Csaba / Cuhorka Emese

Mátyás, a világ királya

Mátyás, a világ királya

Magyar Nemzeti Táncegyüttes

Mátyás, a világ királya

Mátyás, a világ királya

Magyar Nemzeti Táncegyüttes

Támogatók
teszt.nemzetitancszinhaz.hu/